Η…αυλή μας

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τα φθηνότερα και ποιοτικότερα φυτά της αγοράς. Πιστεύουμε πως το επιτυγχάνουμε και αυτό φαίνεται από την προτίμηση που μας δείχνετε.
Σε εβδομαδιαία βάση φέρνουμε για εσάς φυτά από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Πολλά από τα φυτά μας εισάγονται από την Ολλανδία, την πρωτεύουσα των φυτών. Ανανεώνουμε την ιστοσελίδα μας όσο πιο συχνά μας επιτρέπεται μιας και τα φυτά είναι εκατοντάδες. Παρά την τεράστια ποσότητα και ποικιλία φυτών που διαθέτουμε, τα φυτά μας εξαντλούνται και για το λόγο αυτό, μόλις δείτε το φυτό που σας ενδιαφέρει, μη διστάσετε να το παραγγείλετε το συντομότερο δυνατό.

 

Παραγγελίες

Δεχόμαστε επίσης και προ-παραγγελίες. Σε κάθε είδους προ-παραγγελία φυτών ή ακόμα και για παραγγελία φυτών τα οποία δεν έχετε βρει στην ιστοσελίδα μας (αν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε) θα πρέπει να προκαταβάλλετε το σύνολο τους κόστους. Σε κάποια είδη δεν είναι δυνατή η προ-παραγγελία, για παράδειγμα δε μπορείτε να προ-παραγγείλετε 20 κίτρινες καλαγχόες, ενώ μπορείτε να προ-παραγγείλετε 500 καλαγχόες. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Μεταφορά

Η μεταφορά των φυτών εκτελείται με υπηρεσία courier ή άλλη μεταφορική εταιρεία. Κατόπιν δική σας εντολής τα φυτά μπορούν να έρθουν στον χώρο σας με δικό μας μεταφορικό μέσο, με μια επιπλέον χρέωση. Δείτε εδώ το κόστος των μεταφορικών για τις περιοχές που εξυπηρετούμε.

 

Διαδικασία παραγγελιών

Λαμβάνουμε την παραγγελία που καταχωρήσατε στην ιστοσελίδα μας.
Ελέγχουμε το αποθεματικό και την υγεία των φυτών που ανταποκρίνονται στην προτίμησή σας.
Αποστέλλουμε ενημερωτικό e-mail για την κατάσταση των φυτών και την ολοκλήρωση ή μη της παραγγελίας σας.
Την ίδια ή την επόμενη μέρα, παραδίδουμε τα φυτά στην cοurier/μεταφορική είτε σας τα φέρνουμε με δικό μας όχημα.

 

Υπηρεσίες

Νομίζετε ότι στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας χώρο χαλάρωσης, έχετε μετατρέψει το μπαλκόνι σας σε έναν παραγεμισμένο «κήπο» με υπερβολικό αριθμό φυτών, τα οποία δεν βρίσκετε το χρόνο να περιποιηθείτε; Είμαστε εδώ για να σας διευκολύνουμε και σε αυτό το κομμάτι! Αναλαμβάνουμε επιδιορθώσεις μπαλκονιών, μεταφυτεύσεις φυτών και παντός είδους μεταποιήσεις φυτών που βρίσκονται σε γλάστρες. Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται προς το παρόν στους κατοίκους της Πάτρας, μιας και η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην περιοχή αυτή. Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται με 10€/ώρα, συμπ. ΦΠΑ.